19 Eylül 2011 Pazartesi

Y.İ.B.O da ilk ders zili çaldı

                 Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler, Değerli Mustafabeyliler Basınımızın Değerli Mensubu
               Bugün 2011- 2012 öğretim yılını açarken yeni bir öğretim yılına başlanmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.
                Okulumuz kurulduğu günden bugüne değin hızla büyüyen gelişen ve bir çok başarıya imza atmış bir okuldur Adı başarılarla özleşmiş herkesin eğitim ve öğretim yuvası haline gelmiştir.Ancak bu başarıları yeterli görmek geride kalmak demektir.Kaybetmek demektir.
                 Abilerinizden aldığınız başarı bayrağını daha yukarılara dikmek zorundasınız .Bu hem kendiniz hem aileniz hemde milletimiz için yapmamız gereken bir görevimizdir.Onun için bu boş vermişliğe  yer olmadığını bilmelisiniz.
                    Abilerinizin başarıları size rehber olacaktır. Yolumuzu aydınlatacaktır. Onların elde ettikleri başarıyı daha ileri ye götüreceğinizden eminim. Bugün annelerimiz ve babalarımız ve Ümitlerle burada ilk gün sizlerin yanında aileleriniz okulumuzun ve Türk milletinin ve sizden beklediği başarılı olmamız çalışkan olmamız Dünya milletlerine önder olmamızdır.
                 Bilginin tek başına bir krater  olmayacağını biliyoruz . Sadece bilgili insan kurulmuş  bir robottan ileriye geçemez . Kurulmuş bir robot kendisini icat edeni bile ortadan kaldırabilir. O nedenle yüksek ideal ve evrensel değerlerle beslenmeyen bir
                Öğretim ruhsuz bir makine gibidir . oysa insan bir makine değil makineyi da yapacak kadar kabiliyetli üstün bir varlıktır.
                Okullarda yüksek ideallerle donatılmayan vatan ve milletini nasıl seveceği öğretilmeyen evrensel değerlerden mahrum disiplinsiz vurdumduymaz sorumsuz bir nesil  sahibi olacaktır
                   Mustafabeyli Y.İ.B.O olarak eğitime öğretime ve bu alanda devletimize yapacağınız katkılar katlayarak devam edecek ve bu uğurda üzerimize düşen harfiyen yerine getirme çapası içinde olacağız.
                Bu duygu ve düşünceler içınde hepinize en derin saygılarımı sunuyor 20111-2012 öğretim yılının Okulumuz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
                                                     17-8-2011
                                            Osman Oğuz ALTINCI   
                                                    Okul müdürü   




Konuşmacı Baş müdür yardımcysı Sezen TAŞTAN


Müdür yardımcoso Murat TIRAŞ ve Teknik ve Tasarım Öğretmeni İlker PANCAR
Kasaba halkından veli kızını okula getirerek töreni izledi

Hiç yorum yok: