31 Aralık 2009 Perşembe

Mustafa beyli sakinlerinden Ünal ULUC ve komşu köy sağüyüğünden Kasım AKGÜL Mustafa beyliden Urfa’ya ziyarete gidip 3 gün gezip dolaştıktan sonra Mustafa beyliye dönüş yaparlarken Osmaniye’ye 30 km kala kaza geçirirler kaza sonucunda kazım AKGÜL Hafif sıyrıklarla atlatır Ünal ULUC ise Osmaniye devlet hastanesine kaldırılan Ünal ULUC Bacağı kalçadan cıkmış olması nedeniyle ameliyata alınmıştır. ameliyat olduktan sonra iki gece hastanede yattıktan sonra taburcu olan Ünal ULUC UN evi ziyaret akınına uğradı.

Kasabamız adına AKGÜL ve ULUC ailelerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.




17 yorum:

Adsız dedi ki...

çok çok geçmiş olsun kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle
Saliha

atilla keskin dedi ki...

Ünal Abi geçmiş olsun. Allah Şifa versin Atilla KESKİN/ MERSİN

adsız dedi ki...

Çok büyük geçmiş olsun.ALLAH bir daha yaşatmasın.


saime&nevzat(gebze)

fatih boylu dedi ki...

geçmiş olsun allah acil şifalar versin.. fatih boylu

sinem dedi ki...

Dayicim,
Cok gesmis olsun, verilmis sadakamiz varmis, ihsallah en kisa zamanda sagligina kavusursun. Annem bugun arayip soylediginde cok soke oldum, sukur seninle konusunca iyi olduguna inandim. Ihsallah en kisa zamanda eski sagligina kavusursun bitanem. Seni cok seviyoruz dayim.Yengem sana da cok gecmis olsun. Dayi iyiles ayaga kalk ihsallah en kisa zamanda subat ta seni bekliyoruz. Herkeze bol selam.
SENI SEVIYORUZ....
SINEM ELGUN
SYDNEY/ AUSTRALIA.

burçin dedi ki...

geçmiş olsun ünal amca

Her Şey Ceyhan İçin dedi ki...

GEÇMİŞ OLSUN KİVRE... TEZ ZAMAN DA AYAKLANIRSIN İNŞALLAH ALLAH BETERİNDEN KORUSUN...
SELAMLAR

Adsız dedi ki...

Canim abim Unal Uluc'a gecmis olsun der, kendisinin en kisa zamanda tekrar eski sagligina kavusmasini dileriz. Kendisini bizzat ziyaret eden, telefonla veya internetten gecmis olsun dileklerini gonderenlere sonsuz tesekkurlerimizi sunariz.
MEHMET ALI - SENAY ULUC
ANIL ve IBRAHIM BERK ULUC

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun ünal abi allah şifalık versin...

Adsız dedi ki...

Canim abicim cok gecmis olsun ALLAH birdaha boyle kaza yasatmasin. Hepimiz cok uzulduk, Insallah enkisa zamanda ayaga kalkarsin. ALLAH sifa versin.

-Ahmet
-Sevgi
-Eren
-Emre Uluc

Adsız dedi ki...

Canim abicim cok gecmis olsun ALLAH birdaha boyle kaza yasatmasin. Hepimiz cok uzulduk, Insallah enkisa zamanda ayaga kalkarsin. ALLAH sifa versin.

-Ahmet
-Sevgi
-Eren
-Emre Uluc

faruk boylu dedi ki...

gecmis olsun unal dayi, en kisa zamanda sagligina kavusmani diliyoruz.
faruk & natalie boylu

Adsız dedi ki...

OLURUM YOLARINA ABIM-gecmis olsun...
ALLAH yuzumuze bakti seni bagisladi,buyugumuzsun,atamizsin,sen bizim herseyimizsin.Saglina kavusunca aramizda gormek istiyoruz-yengeme ve yegenlerime gecmis olsun.
MEHMET,BAHAR,DOGUKAN,GIZEM
YALIM
GECMIS OLSUN DILEKLERIYLE...
avustralya'dan

Adsız dedi ki...

Unal agbicim,
Bugun tatil' den yeni donduk, internette resimlerini gorduk, bu kadar oldugunu tahmin etmiyordum, cok buyuk kaza gecirmissin, seni allah basimizdan eksik etmesin agbizim. Yengeme, ve tum yegenlerimede cok buyuk gecmis olsun. Agbi bir an evel sagligina kavusmani yuca alah tan dileriz, seni cok seviyoruz. Allah seni basimizdan eksik etmesin. Mehmet agbi sanada ayriyeten tessekurlerimi bir borc bilirim, allah sizlerden ragzi olsun.

Zahide Ilhan ELGUN
SYDNEY/AUSTRALIA.

Adsız dedi ki...

SYDNEY'DEN GECMIS OLDUN DILEKLERI..

Canim agbicim cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin, bende su an ablam ile beraber tatilden yeni donduk ve internetten hemen resimlerine baktik, ailece cok uzulduk, allahtan dilegimiz en kisa zamanda sagligina kavusursun, ayrica yengeme,yigenlerime ve enistelerimizede gecmis olsun dileklerimizi sunariz. Herkeze selamlar, saygilar.

ESIN- AMER BIRRO
SELIN, SERRA, LARA BIRRO
SYDNEY/ AUSTRALIA.

Adsız dedi ki...

çok çok geçmiş olsun...

Adsız dedi ki...

Gecmis olsun dayicigim, Allahtan acil sifalar dilerim. Meltem Elgun